De essentie van goede wijn ligt in het terroir
Kovacs Nimrod uit Hongarije
De essentie van goede wijn is geworteld in het unieke terroir, waar de druiven worden gekweekt. Bij Kovacs Nimrod hebben ze het geluk dat ze drie van de beste terroirs in het wijnbouwgebied van Eger hebben.
Omdat Eger een koel klimaatregio is, vergelijkbaar met Bourgondië of koelere klimaten van Californië, hebben ze variëteiten geplant die zich erg thuis voelen en die in staat zijn om wijnen van wereldklasse te produceren. Naast deze internationale variëteiten, waaronder Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Merlot en Cabernet Franc, presenteren ze met trots ook traditionele Hongaarse variëteiten, zoals Furmint en Kékfrankos.
Proeft u eens van deze blend van Merlot, Pinot Noir, Cabernet Franc, Syrah en Kékfrankos. Een goed geïntegreerde wijn met diepe rijke smaken en aroma's van rode bessen, kersenlikeur en gerookte blauwe pruimen. Na beluchten vertoont het ook enkele hints van tabak.
Cool werd gedurende 20 maanden gerijpt in Hongaarse en Franse barrique-vaten.
Omdat Eger een koel klimaatregio is, vergelijkbaar met Bourgondië of koelere klimaten van Californië, hebben ze variëteiten geplant die zich erg thuis voelen en die in staat zijn om wijnen van wereldklasse te produceren. Naast deze internationale variëteiten, waaronder Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Merlot en Cabernet Franc, presenteren ze met trots ook traditionele Hongaarse variëteiten, zoals Furmint en Kékfrankos.
Proeft u eens van deze blend van Merlot, Pinot Noir, Cabernet Franc, Syrah en Kékfrankos. Een goed geïntegreerde wijn met diepe rijke smaken en aroma's van rode bessen, kersenlikeur en gerookte blauwe pruimen. Na beluchten vertoont het ook enkele hints van tabak.
Cool werd gedurende 20 maanden gerijpt in Hongaarse en Franse barrique-vaten.
Reacties