Alcoholvrije wijn, voor nuchter genot

Alcoholvrije wijn, voor nuchter genot

Alcoholvrije wijn, voor nuchter genot

Alcoholvrije wijn, voor nuchter genot

Geplaatst op 11-2-2024 door Tom
We presenteren in deze alcoholarme periode (voor sommigen onder ons is het Tournée Minérale) graag enkele nieuwkomers in ons assortiment. Dagelijks krijgen we vragen naar alcoholvrije alternatieven. Naast onze succesvolle Italiaanse stijldrankjes en enkele alcoholvrije bubbels breiden we graag verder uit. Op deze manier proberen we bij bij Wijndomein.be een nieuwe stijl van dranken te omarmen voor mensen die de voorkeur geven aan nuchter genot.

Onze ogen, neus en mond vielen voor Divin, een creatie van Domaine Fournier. Een witte wijn, een witte bubbel en een rosé bubbel uit de Loire van het mooie Domaine Fournier.

Divin Sauvignon Blanc 0,0%

Deze alcoholvrije witte wijn met zijn prachtige geelgroene kleur onthult een geur van citrusvruchten en witten bloemen. Een mooie alcoholvrije optie met zeer gelanceerde fruitige aroma’s van citroen, perzik en druiven. En dat dankzij een verfijnd productieproces.
Evenwichtig in d emond met een aangename zuurgraad.
Als een Sauvignon Blanc uit de Loire met zoveel talent een aromatische melodie speelt, is het ‘divin’, goddelijk !

Divin Sparkling Blush 0,0%

Gedreven door een geest van innovatie was het een erezaak voor de wijnmakers om naast het klassieke aanbod ook een alcoholvrije lijn van de beste kwaliteit te presenteren. En dat is gelukt.
Bij deze Rosé met ‘blush’  ontmoeten de citrusaroma’s van de Sauvignon Blanc de rode fruittonen van de Pinot Noir en geven een mooie roségloed. Met een heldere en sprankelende roze kleur verleidt deze alcoholvrije sprankelende rosé op een goddelijke manier, ‘divin’.

Divin Sparkling Blanc 0,0%

In het verlengde van de witte Divin Sauvignon Blanc is deze bubbel eveneens een verfrissende ervaring. Met zijn heldere tonen en subtiele aroma’s van citrusvruchten en nectarine, een heerlijke keuze voor witte wijn liefhebbers. De mond is elegant met een lichte rondheid, rijpe fruittonen en verfrissende bubbels. Een goddelijke creatie zonder alcohol.

https://wijndomein.be/divin

alcoholvrije wijn, tournée minérale

Reacties