Penley Estate McLaren Vale Flat Grenache

31,99

Excl. BTW: €26,44

Prijs in spaarpunten: 100

Excl. BTW:
€26,44
Prijs in spaarpunten:
100
Model:
75 cl
Levertijd:
3-4 werkdagen
Spaarpunten:
3
Merk:
Penley
Bestellen
Omschrijving

Mooie aanbieding

Verscheidenheid. Grenache 

Wijnmaken. Van de Craven Vineyard in McLaren Flat werd deze Grenache met de hand geplukt uit een perceel van meer dan 120 jaar oude Grenache-wijnstokken, gefermenteerd met 30% hele tros, twee weken op de schillen, en vervolgens in gekruid Frans eikenhout voor zeven maanden.

Proeverij commentaar. Onze Grenache is behoorlijk suggestief qua stijl en mondgevoel. Met tonen van frambozen en kruiden, een vleugje roze grapefruit zorgt voor veel geurige parfums. De smaak is textuurachtig, bijna romig, met veel smaak en de perfecte hoeveelheid hele tros op de achtergrond.

Etiketconcept.  Een van onze favoriete onderdelen van het maken van projectwijnen is het samenwerken met geweldige artiesten. Deze keer hadden we het geluk om samen te werken met Ana Popescu – een beeldend kunstenaar uit Frankrijk, gevestigd in Wenen. Ana past een bijna nostalgisch gevoel toe aan haar zeer levendige stijl en ziet graag de schoonheid van het alledaagse. Voor ons label schilderde Ana de Grenache-struikranken van McLaren Flat, met onze Coonawarra-wijnmakerij op de achtergrond om de twee regio's samen te brengen. 

LET OP: dit is een cleanskin-wijn. 
 

Verscheidenheid Grenache
Analyse 14,5% alcohol