Omschrijving
Druiven: Trebbiano, Malvasia en Greco
Trainingssysteem: Cordon aangespoord.
Dichtheid van de wijngaarden: 4.000 per hectare.
Opbrengst: 90 ql per hectare.
Oogstperiode: Eind september.
Vinificatie: Witte vinificatie, alcoholische gisting met temperatuurcontrole in roestvrijstalen tanks.
Rijping: roestvrijstalen tanks, 2 maanden op fijne droesem.
Alcohol: 12,5% vol. Serveertemperatuur: 10 - 12 °C
Smaakprofiel: Strogele kleur, complex, fris en fruitig boeket met tonen van peer en banaan, lange en evenwichtige smaak.
Combinatiesuggesties: Ideaal te combineren met zeevruchtenhapjes, pittige voorgerechten en wit vlees. Uitstekend als aperitief.
Trainingssysteem: Cordon aangespoord.
Dichtheid van de wijngaarden: 4.000 per hectare.
Opbrengst: 90 ql per hectare.
Oogstperiode: Eind september.
Vinificatie: Witte vinificatie, alcoholische gisting met temperatuurcontrole in roestvrijstalen tanks.
Rijping: roestvrijstalen tanks, 2 maanden op fijne droesem.
Alcohol: 12,5% vol. Serveertemperatuur: 10 - 12 °C
Smaakprofiel: Strogele kleur, complex, fris en fruitig boeket met tonen van peer en banaan, lange en evenwichtige smaak.
Combinatiesuggesties: Ideaal te combineren met zeevruchtenhapjes, pittige voorgerechten en wit vlees. Uitstekend als aperitief.