Qanafar


Château Qanafar is een familiebedrijf dat wijn maakt met als doel de hoogst mogelijke kwaliteit wijn te produceren. De sleutel tot ons vermogen om een ​​van de beste wijnen van Libanon te produceren, is dat al onze druiven afkomstig zijn van 17 hectare wijngaarden die wij bezitten of beheren. Wij geloven dat 95% van de kwaliteit van elke wijn voortkomt uit de kwaliteit van de druiven, dus we maken nooit wijn met gekochte druiven. Wie weet hoe anderen hun wijngaarden beheren, wat ze spuiten (en wanneer!), of of ze irrigeren om de grootte van de bessen te bevorderen in plaats van de smaak?

Omdat al onze wijngaarden op minder dan 10 minuten afstand van de wijnmakerij liggen, oogsten we handmatig en brengen we de druiven direct naar de wijnmakerij, zodat alleen schone en verse bessen in onze fermentatietanks terechtkomen. De meeste van onze druiven worden geteeld op een gemiddelde hoogte van 1200 m op zacht glooiende en niet-geïrrigeerde wijngaarden, wat wijnen oplevert met een uitzonderlijke intensiteit en frisse zuurgraad.