Omschrijving
Grillo van het wijnhuis La Valle della Luna uit Sicilia
Alc 13 °
GEBRUIKTE VERSCHEIDENHEID: Grillo
TYPE BODEM: Kleiachtig en kalkhoudend
VINIFICATIE: Zachte persing van de most bij lage temperatuur gedurende 24 uur en fermentatie bij 15 C ° met geselecteerde gisten
VEROUDERING: Alvorens te worden gebotteld wijn rijpt 4 maanden op de droesem in roestvrijstalen tanks
KLEUR: Strogeel
BOEKET: Delicaat fruitig boeket van peer en meloen, onthult kruidachtige en bloemige tonen
SMAAK:In de mond ziet het eruit als een medium-bodied wijn, fris voor zuurgraad en mineraalgehalte. Goede persistentie en complexiteit
PAIRING: Voorgerechten met vis en schaaldieren, eerste en tweede gangen met vis- en groentedressings.
SERVEERTEMPERATUUR: 8-10 ° C
Alc 13 °
GEBRUIKTE VERSCHEIDENHEID: Grillo
TYPE BODEM: Kleiachtig en kalkhoudend
VINIFICATIE: Zachte persing van de most bij lage temperatuur gedurende 24 uur en fermentatie bij 15 C ° met geselecteerde gisten
VEROUDERING: Alvorens te worden gebotteld wijn rijpt 4 maanden op de droesem in roestvrijstalen tanks
KLEUR: Strogeel
BOEKET: Delicaat fruitig boeket van peer en meloen, onthult kruidachtige en bloemige tonen
SMAAK:In de mond ziet het eruit als een medium-bodied wijn, fris voor zuurgraad en mineraalgehalte. Goede persistentie en complexiteit
PAIRING: Voorgerechten met vis en schaaldieren, eerste en tweede gangen met vis- en groentedressings.
SERVEERTEMPERATUUR: 8-10 ° C