Giulio Cocchi Asti Spumante

14,20

Excl. BTW: €11,74

Prijs in spaarpunten: 60

Excl. BTW:
€11,74
Prijs in spaarpunten:
60
Model:
75 cl
Levertijd:
3-4 werkdagen
Spaarpunten:
1
Merk:
Cocchi
Bestellen

Het minimum te bestellen aantal is 6

Omschrijving

Regio: Piemonte 

Wijnhuis: Giulio Cocchi uit Cocconato 

Sprankelend wit 

Druif: 100% Moscato Bianco 

Alcohol: 7°

Giulio Cocchi is een aperitiefhuis gespecialiseerd in Vermouth en Spumante's. 

Cocchi's ASTI is een onbesproken vertegenwoordiger van de meest populaire mousserende aromatische wijn ter wereld. Tegenwoordig worden door Giulio Cocchi slechts kleine hoeveelheden ASTI geproduceerd door de fermentatie - in stalen vaten - van de beste Moscato uit de Asti-heuvels.

Romig en delicaat van smaak, met een zeer geurig aroma, dit is de klassieke feestwijn geschikt voor iedereen, vanwege het natuurlijke karakter en het lage alcoholgehalte. De kleuren van de vlaggen van het middeleeuwse festival "Palio di Asti" worden geparadeerd in deze fles die Giulio Cocchi produceert met meer dan een eeuw oude ervaring.
 
100% witte Moscato

Alles wordt in het werk gesteld in kelders om het fruitige, delicate aroma van de druif te behouden en nog meer te onthullen. Een zeer langzaam fermentatieproces vindt plaats in stalen vaten bij gecontroleerde temperatuur om de zeer fijne belletjes te krijgen die eigen zijn aan Cocchi's Asti.

Asti Cocchi is een zoete mousserende wijn met de onmiddellijke aromatische geur van Moscato-druif, een rijk en intens aroma met een fruitige smaak van blauweregen, acacia en honing.
 
Het heeft een goed uitgebalanceerde zoetheid en een laag alcoholgehalte (7% Vol).

Ideaal bij desserts. Het is een must bij amandel- of hazelnootgebak.