Gin Indlovu Original 43°

33,55

Excl. BTW: €27,73

Prijs in spaarpunten: 160

Excl. BTW:
€27,73
Prijs in spaarpunten:
160
Model:
fles van 50 cl
Levertijd:
3-4 werkdagen
Spaarpunten:
3
Bestellen
Omschrijving

Indlovu Gin – Africa’s Original Elephant Dung Infused Gin.

Bij Wijndomein.be presenteren we met trots de Gin Indlovu Original 43° - 50 cl, een verfijnde gin waar ook Sergio Herman z'n schouders onder zet. Indlovu betekent overigens olifant in het Zoeloe.

Indlovu gin is, waarschijnlijk, de meest unieke gin in de wereld. De belangrijkste botanische stof in onze gin is afkomstig van de olifanten, bijna letterlijk.

De introductie van deze nieuwe gin bracht een golf van enthousiasme teweeg. De samenwerking werd belicht in de populaire tv-show "Sergio over de grens", wat de gin een brede bekendheid gaf. De gin werd snel geprezen om zijn unieke smaakprofiel en hoogwaardige ingrediënten, en vond zijn weg naar zowel sporadische drinkers als cocktailliefhebbers.

De Essentie van Zuid-Afrika
Gin Indlovu Original is een premium gin met een uitzonderlijke botanische samenstelling. De plantaardige ingrediënten worden verzameld door Afrikaanse olifanten, wat deze gin bijzonder maakt. De kristalheldere kleur en aroma's van jeneverbessen, gras, citrus en aardse tonen zorgen voor een zacht, complex en aards smaakprofiel, perfect voor avontuurlijke gin-liefhebbers.

Aangename kenmerken
Met zijn zachte en evenwichtige smaakprofiel, gecombineerd met klassieke jeneverbessen-, citrus- en aardse tonen, biedt deze gin een fluweelachtige, elegante en romige afdronk. Dit maakt de gin luxueus en indrukwekkend, zelfs voor de meest kritische ginliefhebbers. Het alcoholpercentage van 43% geeft deze gin een krachtige kick, ideaal voor liefhebbers van een intensere gin.

Kristal heldere kleur. De neus heeft typische jeneverbes aroma’s met aanvullend gras, citrus en aardse tonen. De smaak is klassiek met wederkerende jeneverbes, citrus en aardse smaken, bijgestaan door de unieke smaak van de door de Olifanten gezochte botanicals.