Omschrijving
AANBIEDING PER 6 FLESSEN
Druivenvariëteiten: 100% Pinot Noir
Vinificatie: éraflage total, cuvaison 3 weken waarvan 10 dagen koude maceratie
Gisting in dubbelwandige, temperatuurgestuurde cuves tot een temperatuur van 32°C
Persing en voor 100% entonnage waarvan 30% nieuwe vaten
Rijping: 12 maanden op hout en 6 maanden in cuves. 12 maanden sur lies. 1 jaar op fles
Potentiële bewaartijd: tussen de 4 en de 6 jaar
Serveren: 16° - 18°C.
Alcohol: 13,5°
Druivenvariëteiten: 100% Pinot Noir
Vinificatie: éraflage total, cuvaison 3 weken waarvan 10 dagen koude maceratie
Gisting in dubbelwandige, temperatuurgestuurde cuves tot een temperatuur van 32°C
Persing en voor 100% entonnage waarvan 30% nieuwe vaten
Rijping: 12 maanden op hout en 6 maanden in cuves. 12 maanden sur lies. 1 jaar op fles
Potentiële bewaartijd: tussen de 4 en de 6 jaar
Serveren: 16° - 18°C.
Alcohol: 13,5°