Omschrijving
Amarone Classico van het wijnhuis Le Salette uit Veneto
Een voordelige, traditionele Amarone, gemaakt met een selectie van zorgvuldig handmatig geoogste druiven uit onze wijngaarden in Valpolicella Classica.
Alcoholgehalte: 15,5%
Druivensoorten: 70% Corvina en Corvinone; 30% Rondinella, Croatina, Oseleta en Dindarella
Wijngaarden: Valpolicella Classica
Wijnbereiding: zorgvuldige selectie van druiven tijdens handmatige oogst, gevolgd door een natuurlijk droogproces gedurende ongeveer 4 maanden
Rijping: 30 maanden in Sloveens eiken vat, 6 maanden op fles. Wijn die lang houdbaar is, kan 15 jaar van genoten worden
Koppelen: Gegrild, gekookt of geroosterd vlees. Pasta met vleesrag, rundertartaar en oude kaas
Serveertemperatuur: 18°C/64°F.
Best een uur van tevoren openen
Een voordelige, traditionele Amarone, gemaakt met een selectie van zorgvuldig handmatig geoogste druiven uit onze wijngaarden in Valpolicella Classica.
Alcoholgehalte: 15,5%
Druivensoorten: 70% Corvina en Corvinone; 30% Rondinella, Croatina, Oseleta en Dindarella
Wijngaarden: Valpolicella Classica
Wijnbereiding: zorgvuldige selectie van druiven tijdens handmatige oogst, gevolgd door een natuurlijk droogproces gedurende ongeveer 4 maanden
Rijping: 30 maanden in Sloveens eiken vat, 6 maanden op fles. Wijn die lang houdbaar is, kan 15 jaar van genoten worden
Koppelen: Gegrild, gekookt of geroosterd vlees. Pasta met vleesrag, rundertartaar en oude kaas
Serveertemperatuur: 18°C/64°F.
Best een uur van tevoren openen