La Cetto

Baja California - La Cetto

De geschiedenis van La Cetto gaat vele jaren geleden terug, toen in 1928 een visionaire man, de heer Angelo Cetto, met grote overtuiging en kracht de nobele Europese wijntraditie zaaide in de vruchtbare landen van Baja California. 
Angelo gebruikte zijn vaardigheden en kennis die hij had opgedaan in zijn geboorteland Trentino, Italië.

 

In 1951 trad een tweede generatie in de voetsporen van de oprichter van ons bedrijf. Luis Agustín Cetto, die trouw was aan de traditie ontwikkeld door zijn vader, consolideerde het merkbedrijf in de bevoorrechte Valle de Guadalupe, een plaats die in 1965 de ingenieur Camilo Magoni uit Morbegno, Italië, graag verwelkomde. Camilo bleek een supergetalenteerd wijnmaker.

De kwaliteit die wordt gekenmerkt door vele jaren, leverde zijn grootste vruchten op in 1983 toen ze hun eerste LA Cetto-rassenlijn lanceerden, die al snel gewild waren bij de meest veeleisende fijnproevers. 

Na jaren van toewijding en vervulling van dromen, trad in 1983 de derde generatie van de familie toe tot deze taak: Luis Alberto Cetto, die het doel toevertrouwt om de groei van het bedrijf te versterken en de geschiedenis van de groep te versterken, en ook bij te dragen aan de opening van internationale markten voor Mexicaanse wijnen, terwijl we de kring van consumenten in het eigen land Mexico blijven uitbreiden.

Baja California La Cetto Chardonnay

Baja California La Cetto Chardonnay

7,30

AANBIEDING VANAF 6 flessen Baja California of 'Neder-Californië.....